2010-11-25

Slow down


Jag och mamma bakade lussebullar hemma i Huskvarna förra helgen. Jag skulle vilja bromsa tiden, inte helt men åtminstone sakta ner den en aning. Jag hinner inte med. Det känns som om det var igår jag flyttade in i rummet med mörkgula tapeter. Det var sommar, vädret växlade mellan stekande värme och ljummet sommarregn. Jag hade minst fem paraplyn liggandes i slutet av sommaren vilket lärde mig en läxa. Om det regnar, ta med paraply (såklart). Om det är uppehåll men några enstaka gråa moln på himlen, ta med paraply! Om solen skiner och himlen är klarblå utan ett enda moln i sikte, ta med paraply! Med andra ord, om det inte regnar så kommer det snart att börja. Slutsats: Det är alltså mycket mer hälsosamt för plånboken att ta med ett paraply hemifrån än att köpa ett nytt varje dag. Kom i håg, lita aldrig på en meteorolog!

Om 21 dagar var det precis fem månader sedan jag flyttade till Halmstad. Det är helt galet, vintern är här och snart är det jul och nyår och sen börjar en ny termin. En ny termin?! Jag har ju precis börjat min första!



Så här kul hade jag på föreläsningen idag. Jag var tvungen att göra något för att hålla mig vaken. Mannen framme vid tavlan hade det mest sövande mummel jag någonsin hört.

Angelica

mysigt! :)

vad fint du målar! och shit vad jag känner igen mig där med att måla när man håller på att sommna på lektioner/föreläsningar haha

2010-11-26 @ 22:21:59
URL: http://mataduvor.blogg.se/
Per

Detta måste vara de vackraste föreläsningsanteckningarna jag sett! Du är grym :)

2010-11-28 @ 16:30:00
URL: http://perbjuhr.se
Paula

haha :D Tack

2010-11-28 @ 16:40:22
URL: http://bythemorning.blogg.se/
Sofia

Såg så himla gott ut med lussebullar o katter. : )

2010-11-30 @ 18:43:01
URL: http://ssjoe.devote.se

Lämna gärna en kommentar

Namn
Är du här ofta?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg eller hemsida?


Dina ord