2012-04-30

Fler bilder på Denise

Makeup: J.H's Room of beauty (Johanna Hartelius)
Hårstyling: Hårfin city


2012-04-30

Livet genom instagramKusin Denise fyllde 18 år och överrsakades med en sminkning av Johanna Hartelius och en fotografering av mig. Docklera som skulle bli en marionett. För det första har jag gjort fel, för det andra har jag nästan gett upp, men bara nästan. Rådjurflickan jag ritade för några veckor sedan. Min första blomma som ännu inte har dött och mitt fönster med gröna flaskor och porslinsfåglar. Min dator med fanta i sig och Henrik som opererar, tyvärr gick den inte att rädda. Emlan var på besök och jag bakade fina frallor.


2012-04-29

En tävlig jag råkade hitta

Det finns en blogg som heter moathemoses.blogg.se. Hon som driver bloggen heter Moa och har anordnat en tävling. Vinner man tävlingen får man en valfri illustration från en grymt duktig illustratör, nämligen Sofie Marklund. Jag tänkte mest tipsa er om detta. Men i hemlighet hoppas jag så klart att jag vinner. Nedanför ser ni två av de illustrationer man har att välja mellan (hoppas ingen blir arg på mig för att jag lagt upp bilderna här).


2012-04-29

Jag fotograferade fina Denise igårMakeup: J.H's Room of beauty (Johanna Hartelius)
Hårstyling: Hårfin city


2012-04-16

Ritmåndag2012-04-15

Sucker Punch

Jag och Henrik såg en sjukt konstig och skrämmande film idag. Sucker Punch, den är så galet snygg att man kan dö. Jag säger bara, se den. Här kommer lite smakprov i form av bilder från filmen.


2012-04-15

J.H's Room of beauty | Fransstylist och makeupartist

Den här teminen arbetar vi med projekt i skolan. Det går ut på att vi ska hjälpa företag med olika typer av kommunikation. Min grupp består av mig, Amanda och Angelica. Vi hjälper Johanna som är fransstylist och makeupartist i företaget J.H's Room of beauty. Bland annat har vi designat en hemsida och några olika trycksaker.

Idag blev hemsidan äntligen klar och nu ligger den uppe för allmänheten att beskåda, jag tycker att ni ska gå in på J.H's Room of beauty och kika runt lite. Fundera över om ni behöver en makeupartist för något speciellt tillfälle. Eller om ni vill förlänga fransarna för att slippa allt kladd med mascara. Johanna är jätteduktig. Mer information om fransförlängning och hur det går till hittar ni på hennes hemsida.

Här nedanför är några av bilderna jag tog när vi var i salongen och skulle fotografera till hemsidan.


2012-04-10

Livet genom min iphone

Vart jag än går har jag min iphone med mig. Utan den känner jag mig inte riktigt komplett. Tragiskt men sant. Jag har en favorit-app också, nämligen instagram. För er som inte vet, är instagram en måttligt beroendeframkallande foto-app. Det tråkiga är att mina bilder mest ligger och samlar damm där i appen. Nu tänker jag, precis som många andra bloggare, visa upp lite instagrambilder på bloggen med jämna mellanrum. Här kommer de första.


2012-04-08

Fotosession med Denise

Vi gick ut på mina föräldrars bakgård och fotograferade lite, precis innan solen gick ner. Det är fina Denise på bilderna, så kul att fotografera henne. Jag behöver dessutom fler modeller att få ut mina idéer på. Känner du att du skulle passa får du mer än gärna höra av dig till mig. 
2012-04-04

Nu är det så där förvirrande igen

Så som det bara är när vintern håller på att bli vår. Jag tror att klockan är tre på dagen, när den egentligen är åtta på kvällen. Det går inte ihop någonstans och jag blir lika förvånad varje gång jag kollar på klockan. Jag längtar så efter att kunna cykla till skolan utan jacka. Behöver köpa nya pedaler till cykeln bara, kullagret har tydligen gått och nu cyklar jag med en fot. Ganska jobbigt efter ett tag. Här är två sommarbilder på fina Lisa.