2011-04-28

Bilder ifrån FM:an


Alla bilder är tagna med FM:an vid olika tillfällen.

2011-04-25

Det var...


... en helg fylld med vårsol, påskgodis, grillmat, bergsbestigning, släktingar och alldeles för lite pluggande.

2011-04-18

I går kväll...


... frös jag som en liten ekorre utan päls. Trots att jag låg under mitt tjocka, vanligtvis varma täcke, iklädd mjukisbyxor, strumpor, ett linne och en tjocktröja. Har inte tid att vara sjuk nu!

2011-04-16

Sushi och egensydda byxorJag har sytt ett par byxor, alldeles själv. Det tog sin tid och sprättaren har fått jobba hårt. Vissa timmar ville jag mest klippa byxorna i småbitar för att sedan sprida ut dem i havet. Men jag stod ut, till och med när jag sydde ihop fram och baksidan av misstag då jag skulle sy i dragkedjan, fick sprätta i en kvart. Men nu är de klara och jag är lycklig!

Vi begav oss till Samurai idag för att äta Sushi, hela familjen plus Henrik. Det var fint.

2011-04-09

Lördag


Jag ritar clowner och små trädgiraffer.

2011-04-08

När du gått vilse


Krama ett träd.

2011-04-08

Inget kan ändra på det


Två polaroider från dagen innan igår. Utsikten från mitt rum och mitt blommiga täcke. Filmen är gammal. Jag tycker om gammal film, färgerna blir konstiga. Dags att poppa popcorn för snart blir det film.

2011-04-05

Clown


Jag har ramlat ner i clownträsket nu igen. Ritar clowner för fullt. Har en fotoidé med clowntema. Det enda jag saknar är en stor krage och en modell. Någon där ute som vill ställa upp?

Förresten så har jag ändrat reglerna på den där listan jag fick för mig att följa. Från och med nu behöver jag inte följa den alls, istället tänker jag använda mig utav ämnena precis när jag känner för det. Det där med listor är nog ingenting för mig trots allt. Men man vet ju inte fören man har provat. Dags att gå vidare.