2011-07-25

Det var loppis

i Tenhult idag och jag hittade en trådutlösare till min FM:a. Tyvärr fick jag inte köpa den eftersom de inte visste vad den kostade. Knasigt tyckte jag, men tanten i kassan bad mig lämna mitt nummer så att hon kunde ringa när hon vet. I en hage utanför skuttade små föl och deras mamma omkring och lekte. De var så söta så att man bara ville ta med dem hem och krama på.2011-07-22

Jag kollar på

En Prinsessas Dagbok och väntar på åskan. Kände för att dela med mig av några bilder på olika saker. Min Diana, små prydnadssaker som brukade stå i min gamla prylhylla men som små, söta kusinbarn har lekt med. Sist men inte minst, lite prästkragar från bakgården hemma hos mamma och pappa.


2011-07-21

Ugglor är mina nya favoritdjur


De är så söta på ett läskigt vis, med sina stirrande ögon och konstiga rörelser. Det är nästan så att jag vill ha en som husdjur, precis som Harry Potter.

2011-07-17

Idag leker jag

med min gamla skrivmaskin och provar Henriks nya kamera. Jag är lite avundsjuk för den är grymt bra med höga iso:n jämfört med min gamla skrothög. Dessutom kan man filma med den och jag har en idé om en kortfilm som jag vill göra. Vill ha en ny kamera nu!


2011-07-17

Prag

För tre veckor sedan var jag och Henrik i Prag. Prag är nog en av de finaste platser jag någonsin besökt. Det vimlade av kärlekspar och husen var så himla fina.

Här är några utav bilderna jag tog med digitalkameran. Jag har fortfarande ett minneskort att tömma och ett tiotal filmer att framkalla. Filmerna får dock vänta tills jag fått min lön den 25:e augusti.


2011-07-10

By the sea

Om jag inte minns fel så är bilderna från förra sommaren. Jag satt och rensade datorn från skräp när de dök upp på skärmen. Emma är modellen. Jag älskar hår som flyger så jag tänker jobba vidare på det ett tag framöver.

2011-07-07

Lisa hälsade på

och jag fick fotografera henne i gräset. Här är några utav bilderna jag tycker mest om.