2011-05-25

I buried a bird yesterday

Jag borde plugga och flyttpacka och superstäda. Men istället ritar jag döda fåglar och ljusgröna kvinnokroppar. Det är  precis en vecka kvar tills jag flyttar till min första alldeles egna lägenhet i Halmstad. Om lika många dagar har jag också avslutat mitt första år på högskolan, bara två år kvar sen. Jag kommer ihåg den första föreläsningen jag gick på. Jag var alldeles gråtfärdig efteråt, visste inte alls vad jag hade gett mig in på. I en helt ny stad, alldeles ensam och livrädd. Allt jag ville var att ta första bästa tåg hem till mamma, pappa och lillebror. Men, jag stod emot och nu ångrar jag inte en minut. Halmstad är en ganska bra stad trots allt.


2011-05-22

Jag har ritat hela dagen idag

Och har därför helt glömt bort att äta. Jag känner det nu för att magen kurrar så att det hörs över hela halmstad. Dags för mig att gå och rota i kylskåpet efter något att stoppa i mig.

Bilden ska föreställa min vän Daisy och håret skulle egentligen vara blondt, men jag råkade kladda för mycket med de gula färgerna så det fick bli rött istället.
2011-05-20

Leopard-Emlan


Jag tänkte köpa lite nya kläder, men tröttnade på mitt ofattbart elektriska hår och provrummen med tusen speglar i. Var inte alls på provrums-spegelhumör idag. Så jag gick till till Panduro istället och kom ut med några nya promarkers. Nu övar jag och försöker bli bättre på att använda dem. Teckningen ska föreställa Emlan utklädd till leopard.

2011-05-17

Fika på Johan's

I fredags fikade jag på Johan's med Isa, Jenny, Sara, Emlan och Karin. Det va mys.

2011-05-14

Emma


Förra helgen träffade jag Emma. Vi skulle fota lite, men ingen av oss kände sig särskillt inspirerad, trots att vädret var på topp. Så vi tog en trip till Gränna för att fika istället. Men några bilder blev det trots allt. Här ovan ser ni de två jag tycker bäst om för tillfället.

2011-05-06

Fler bevis från igår

Fortsättning på gårdagens inlägg. Daisy och jag sminkade oss ganska tokigt och tog en massa roliga bilder.Jag är inte lika bra på att måla fejkfransar som Daisy är. Plus att jag ser lite ut som jag-vet-inte-vad med den grön/blåa ögonskuggan. Men det bjuder jag på!

Daisy är en bra fotograf, synd att jag inte sminkade mig lite bättre bara. Hahah!Alla bilder på mig är tagna utav Daisy. Jag blir nästan lite rädd när jag ser min utväxt, som tur är så ska Emlan hjälpa mig att färga bort den idag. Underbart!

2011-05-05

Daisy


Igår var jag i Varberg och hälsade på Daisy. Det var fint. Vi åt hallongrottor och sminkade oss massor och gick ut och fotade. Fler bilder kommer. Kanske senare, kanske en annan dag.