2012-08-28

Sarah vol. 2

Modell: Sarah Eckardt
 

2012-08-27

Det lilla huset i Bulgarien

Förra veckan var Henrik och jag i Bulgarien. Vi hälsade på hans fina föräldrar som bor i ett litet hus på landsbygden. De har en trädgård som det växer olika sorters vindruvor i. Blå/lila, vinröda och gröna. Om man blev sugen var det bara att plocka ner några och smaka på. Fint, tycker jag. Det var 35 grader varmt och vi badade i havet nästan varje dag. Ni som känner mig förstår att vattnet måste varit sjukt varmt, i vanliga fall är jag nämligen universums största badkruka.

Jag har tagit hundratals bilder. Men var inte rädda, ni kommer inte att behöva se allt vi åt och alla mina fotbilder på Bulgariens alla underlag. Här kommer några bilder från de första dagarna.
 

2012-08-27

Sarah vol. 1

För lite mer än en vecka sedan träffade jag Sarah för en fotografering i Jönköpins stadspark. Vi ville ha melankoliska och konstnärliga bilder. Det blev ett antal serier med bilder som hör ihop på olika vis. Här är den första som är tagen i stadsparkens labyrint av häck.
 
Modell: Sarah Eckardt
 
 
 

2012-08-26

Åsa och Fredrik

Lördagen den 21:a Juli gifte sig Åsa och Fredrik i Sandseryds kyrka. Jag fick äran att fotografera. Först var det porträtt i stadsparken med traditionella bröllopskläder och sedan en dalainspirerad vigsel. För mig slutade det hela med att brudparet åkte iväg i världens sötaste gamla bil, med två antika resväskor på taket.
 
 
 
 
 
 
 
 

2012-08-01

Bakmani

Att det var så här roligt att baka, det hade jag inte kunnat ana. Som ni kanske förstod av rubriken har jag kommit in i någonslags bakmani. Mitt nuvarande sommarjobb kan vara orsaken till detta fenomen. Jag arbetar nämligen på en träffpunkt med café där jag får baka i princip vad jag vill. När det finns tid, vilket det oftast finns.
 
Jag invarderade mina föräldrars kök idag efter jobbet. Bakade lite hallongrottor och chokladfötter. Det sistnämnda skulle egentligen bli chokladcigarrer, fast med mandel istället för nötter. Men eftersom de flöt ut och blev helt platta kom Lisa på att man kan kalla dem chokladfötter istället. Finurligt av henne.