2012-06-29

En sommardröm 2

Här kommer fler bilder från gårdagens fotografering. Modellen är Linnéa Melander och sminket står Johanna Hartelius på J.H's Room of beauty för.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2012-06-28

En sommardröm

Modell: Linnéa Melander
Makeupartist: Johanna Hartelius (J.H's Room of beauty)
Foto och hår: Jag (Paula Wijk)
 
Jag träffade Linnéa och Johanna för en sommrig och färgglad session idag. Det var himla trevligt och jag är jättenöjd med hur allt blev. Här är några av alla bilder vi tog.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2012-06-24

Henrik fotograferar

 
Det här är några av Henriks fina fotografier från Budapest.
 

2012-06-23

Budapest genom instagram

 
Jag och Henrik kom hem från Budapest igår. Jag fotograferade mest analogt. Filmerna är inte framkallade än så ni får se lite instagrambilder sålänge. I Budapest åt vi på restaurag och betalade kanske 6000 varje gång för två. 6000 forinter förstås, vilket är ungefär 180 kronor, sjukt förvirrande. Som tur var hade jag ett mattesnille som medresenär och en app i telefonen som räknade åt mig. När vi inte åt mat gick vi bland fina hus i gamla stan, kollade på berömda statyer och gick på konstmuseer. Jag hade så vita ben att de nästan var genomskinliga, vilket Henrik tyckte var skamligt. Vi höll på att smälta av värmen och åkte därför mycket tunnelbana, det var åtminstonne lite svalt i tunnlarna. På hotellet fanns det krossianter med vaniljkräm till frukost, det tyckte jag var underbart. Sista dagen köpte jag te, mest för att förpackningarna var så himla fina.
 

2012-06-14

Lucas och Jason på bakgården
Det här är min bror Lucas och hans kompis Jason. Vi hade en galen fotosession ute på mammas och pappas bakgård idag. Kul var det minsann.


2012-06-11

Min dagJag leker med texter i bilder idag, roligt är det och lite klurigt.


2012-06-11

KalasVi firade min brors födelsedag i förskott idag och såhär fint hade vi det.


2012-06-10

Nagellack, födelsedagar och firmafest
Bilderna är lite blandade från denna och förra veckan. Jag fick för mig att måla mina naglar barbierosa med glitter. Inte alls min stil, men jag får mina ryck ibland, som när jag klipper lugg till exempel. Jag har också ätit nektariner och varit på mässa för våra projektarbeten i skolan. Emlan hälsade på i sköna Halmstad och vi bakade misslyckade maränger och åkte massor av bil. Sen var jag och Henrik på firmafest på hans jobb, vilket var en upplevelse utöver det vanliga. Mer än så avslöjar jag inte här. Idag har vi ätit födelsedagspizza för att Henriks syster fyller år.


2012-06-09

Venus var en liten prick på solenEftersom Henrik är ett astronomifreak gick vi upp sjukt tidigt i onsdags morse för att se Venus passera solen. Så här såg det ut. Vi projecerade solen på ett vitt papper genom en kikare. Venus är den lilla pricken längst ner till höger i den ljusa cirkeln (solen) på bilden längst ner. Det ni.


2012-06-08

En kväll hos Fredrik, Edina och MarceloJag och Henrik var och hälsade på Fredrik och Edina i tisdags. Där drack vi vin och fick god grillmat. Fredrik och Henrik drack wiskey och rökte cigarr, Edina och jag tyckte mest att cigarrerna luktade illa. Sen lekte vi med Marcelo som är deras ubersöta katt. Jag vill med ha en katt som Marcelo nu.


2012-06-05

Nostalgi

Jag var i Jönköping och fotograferade lite till Johannas portfolio. Tjejen på bilderna heter Malin och hon skulle gå på bal idag. Åh, jag minns min bal som om den var igår, nostalgi.
2012-06-02

Sommarerbjudande hos J.H's Room of beauty

Johanna på J.H's Room of beauty bad mig designa ett Sommarerbjudande till hennes hemsida. Såhär blev det. Du kan hitta massor av information om fransförlängning och hur det går till på hennes hemsida, www.roomofbeauty.se.