2012-05-28

Det bästa med sommaren är grillkvällarna

2012-05-28

Den senaste tiden...... har jag bakat chokladkakor, ätit glass och varit på piren med Emma. Skypat med Henrik, ritat flickor med ugglor som husdjur och klippt lugg. Har också klättrat i träd, bundit en bok och ätit godis hemma hos mamma och pappa.


2012-05-17

Vi binder böcker

Den här veckan har vi arbetat för fullt med att binda ihop vår rapport till en bok. Det har gått förvånansvärt bra. Visst har de lite skavanker här och var, men det är också en del av charmen. Det enda vi behöver göra nu är att hitta en vänlig själ som kan hjälpa oss att skära till kanterna på böckerna så att de blir jämna. Jag ska kolla med ett bokbinderi som ligger i närheten av mitt kvarter i morgon, hoppas på det bästa. Här får ni lite behind the scenes bilder så länge.


2012-05-17

The Royal Tenenbaums

Det var Amanda i klassen som tipsade mig om denna fina och konstiga film. Den handlar om en familj full av dramatik och mystiska personligheter. Om du inte har sett den får du ta reda på resten själv. Jag har som vanligt valt ut bilder från mina favoritscener, varsågod och njut.


2012-05-15

Baka, baka liten kakaJag bakade chocolate chip cookies idag.


2012-05-09

Ett mönster

Vi är i slutskedet av vårt projektarbete i skolan nu. Förutom lite småsaker är det bara layouten av rapporten kvar att göra. Och eftersom min grupp är lite för amitiösa för vårt eget bästa har vi bestämt oss för att binda ihop vårt arbete till en riktig bok. Alldeles själva, vilket förstås också lär ta sin tid. Får inte glömma att plåstra om mina fingrar i förebyggande syfte. Ni vet, för att undvika eventuella papercuts. Önska oss lycka till!

Vi ska ha mönster på olika sidor i boken för att liva upp rapporten lite. Här är mitt förslag som jag har suttit och pillat med mest hela dagen idag. Jag har aldrig gjort mönster förut. Det var svårt att få ihop på ett bra sätt och jag vet fortfarande inte om det är helt okej. Gjorde lite olika färgkombinationer, men det här nedanför gillade jag mest. Bilderna är tecknade med blyerts, sedan skannade, färglagda och ihopklippta i datorn.


2012-05-02

Denise

Makeup: J.H's Room of beauty (Johanna Hartelius)
Hårstyling: Hårfin city