2012-09-29

Martina del två

 
Två bilder från fotograferingen med Martina.
 

2012-09-28

Familjen Peit

 
För några veckor sedan träffade jag familjet Peit för en fotografering. Lill-tjejen på sista bilden fick mitt hjärta att smälta tusen gånger om.
 

2012-09-28

Martina

 
 
 
 
Martina heter tjejen på bilderna, besök hennes tumblr vetja. Sminket står Johanna Hartelius för. Det kommer förhoppningsvis att dyka upp fler bilder från den här fotograferingen i helgen. Det gäller, om jag inte drunkar i allt plugg förstås. Håll ögonen öppna.
 

2012-09-28

Behind the scenes

 
För ungefär en vecka sedan fotograferade jag Martina. Hon studerar musik på gymnasiet och ville ha lite bilder som hon kan använda i musiksammanhang. Så här såg det ut när Johanna från J.H's Room of beauty sminkade inför fotograferingen.
 

2012-09-21

Beroendeframkallande

Som några av er kanske vet, har jag börjat experimentera med fimolera. Bland annat har jag gjort pärlor. Det är så beroendeframkallade att jag blir alldeles fnittrig. Jag får liksom inte nog. Det blir bara mer och mer pärlor och snart drunkar jag i dom.


2012-09-15

Mysigaste strandhaket

På Petkos strand i Pomori finns mysigaste strandhaket någonsin. Det var nästan så att jag saknade värmen lite när jag hittade de här bilderna i Bulgarien-mappen. Mest för att jag sitter och snörvlar näsan av mig i mammas och pappas soffa för tillfället.


2012-09-15

Sarah vol. 3

 Modell: Sarah Eckardt 
 

2012-09-03

Hej vardag!

Mitt tredje och sista år på MKV kom som en käftsmäll. Dagens föreläsning bestod av begrepp som ideografisk och nomotetisk epistemologi, hermeneutik och postmodernism. Jag är alldeles mosig i plugghjärnhalvan och kommer därför att ägna mig åt min nya kärlek, Fimolera, de kommande timmarna. Ni vet, för att samla tankarna lite. I morgon börjar jag på allvar. Har jag klarat mig så här långt ska jag väl kunna skriva en sketen c-uppsats. Så tänker jag nu, vi får se hur jag tänker om några månader.
 
Det snurrar en vit kanin här nedanför. Den tillverkade jag i lördags när Emlan och jag hade pysselkväll. Den nedersta bilden är mitt nyaste projekt som ska bli ett rådjurskid.
 

2012-09-02

Pomorie

Delar med mig av några bilder från veckan vi tillbringade i Bulgarien. En kväll åkte vi på utflykt till en liten stad som heter Pomorie. Där gick vi runt vid havet och åt gigantiska pannkakor med sylt.