2013-06-29

Kusin Denise

För några veckor sedan tog min fina kusin studenten. Jag blir alltid så nostalgisk när studenterna tar över stans alla gator. Det var en så fin tid, gymnasietiden. Jag saknar Erikdahlbergsgymnasiet, min svenskalärare och de fina vännerna från klassen som jag träffar allt för sällan nu. Jag kan inte förstå att det är 6 år sedan. Det är nästan så att jag blir illamående när jag tänker på det. Snart sitter jag väl på ett äldreboende, stickar strumpor, dricker svart kaffe och undrar vad i hela friden jag gjort med mitt liv. 24 år och åldersnoja. Absolut inte. Grattis Denise!
 
 
 
 
 
 

2013-06-28

Hailey och Emma

Ibland fotograferar jag små barn och deras mammor. Det här är lilla Hailey och hennes mamma Emma.
 
 
 
 
 
 
 
 

2013-06-28

Ett majbröllop

Vitsipporna stod i blom och jag fick äran att dokumentera Linda och Johans bröllopsdag. Här är några av mina favoritbilder från portättfotograferingen i Habos bokskog.
 
 
 
 
 
 
 
 

2013-06-25

Det var länge sedan nu

Mycket har hänt. Bland annat har jag tagit en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap, börjat arbeta på ett litet Hotell i Gränna, gjort fotouppdrag och fått gröna fingrar. Det här inlägget kommer att handla om mina nya fingrar. För ungefär ett halvår sedan kunde jag inte ens hålla liv i en krukblomma. Men ända sedan Henrik och jag flyttade ut till vårt torp på landet har jag börjat fascineras av växter. Främst sådana man kan tugga på utan att dö eller bli allvarligt sjuk. I våra soligaste fönster trängs nu mera chiliväxter och physalis. Henrik har byggt en stor träram där vi har en köksträdgård och jag kan knappt vänta tills vi får skörda våra första morötter och sockerärtor. Det är något speciellt med att äta saker som man odlat helt själv. Här nedanför har jag lagt upp lite bilder på växtligheterna i våra fönster och i trädgården. Se och njut!
 
 
 
Physalis
 
 
Smultron
 
 
Jordgubbar
 
 
Rädisor
 
 
Sockerärtor
 
 
Smultron